Строят ново футболно игрище в село Осиково

Строят ново футболно игрище в село Осиково

И гърменското село Осиково скоро ще има модерен терен за футболни мачове, където да играят всички любители на най-великата игра. Първата копка бе направена преди дни от кмета на община Гърмен – Феим Иса, и от кмета на населеното място – Фикрет Байрямов.

На събитието присъстваха много от младежите в селото, които ще се сред най-редовните посетители на новото футболно игрище. Спортната площадка е със свободен достъп за всички, които искат да играят. Тя ще се изгради при спазване на всички изисквания за удобство и беопасност на спортуващите на нея. Отстрани ще се вдигне ограда, в която ще се направят врати за влизане в спортното съоръжение.

Средствата за строежа са в размер на 140 000 лева и са подсигурени от Министерството на образованието и науката. Те са отпуснати след изготвен и одобрен проект на Община Гърмен.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини