Богдан Боцев се срещна с футболисти и треньори от ФК "Пирин" Гоце Делчев

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър
Приятна и емоционална среща с футболисти и треньори от ФК "Пирин" Гоце Делчев проведе кандидатът за народен представител от БСП Богдан Боцев. Той им благодаря за голямата подкрепа досега и факта, че отново застават зад него на предстоящите избори.
 
"Неведнъж съм казвал, че спортът е основен приоритет в моята работа досега като заместник-кмет на община Гоце Делчев. Така ще бъде и занапред, защото вярвам, че спортът изгражда характер и възпитава ценности", каза по време на срещата Богдан Боцев. Според него е много важно да има достатъчно и добри бази в страната, а и в областта като цяло, където децата от ранна възраст да тренират това, което харесват.
 
"Инвестициите в детско-юношеските школи са инвестиции в бъдещия професионален спорт и точно заради това трябва да насочим усилията си в тази посока", категоричен бе Богдан Боцев.
 
*Купуването и продаването на гласове е престъпление
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини