Културист от Симитли с голям успех - стана шампион в Англия

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Културистът от симитлийското село Полето Владимир Димитров отново накара всики в ощината да се гордеят с неговите спортни успехи. Силният мъж завоюва първото място в поредното голямо състезание „Арнолд Класик“, което се провежда в Бирмингам, Англия. 

"Благодаря на всички за подкрепата и за пожеланията. Благодаря на моя треньор Благой Ангелов, на кмета на Симитли Апостол Апостолов, на собственика на „Марели Системс” Георги Чимев! Тази победа е за вас, за всички жители на община Симитли и за България", сподели след състезанието Владимир Димитров.

Той е един от най-титулуваните състезатели в община Симитли. Той е носител шампионската титла в категория „Бодибилдинг“ до 80 кг. на Международното състезание „Fitparade”, шампион и абсолютен шампион на Balkan Grand Prix 2021, златен медалист от ROMANIA MUSCLE FEST PRO, второ място в най-голямото състезание в Източна Европа – „Olympia Eastern Europe 2022”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини