Кандидат-депутатът от „БСП за България“ Богдан Боцев: Хората оценяват направеното от БСП

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

„Срещите ми с хората и разговорите ми с тях са най-хубавата част от една предизборна кампания“, каза кандидатът за народен представител от „БСП за България Богдан Боцев – пети в листата на левицата в 1 МИР Благоевград. Той обясни, че през изминалите няколко дни е провел редица срещи в различни квартали на Гоце Делчев, по време на които е разговарял с хората за всичко, което ги вълнува и притеснява.

„Хората оценяват това, което е направено през изминалите месеци, в които БСП бе в управлението на страната. Но си дават сметка, че това време е абсолютно недостатъчно, за да се извършат повечето от необходимите промени. Поговорихме си за това, което имаме намерението да изпълним, ако отново получим доверие и имаме възможността да взимаме управленски решения за страната“, обясни още Богдан Боцев, като начерта част от приоритетите на левицата. За децата и младите хора: Безплатни учебници за всички от 1 до 12 клас; Безплатни лекарства за деца до 14 годишна възраст; Нулев данък върху доходите от труд до навършване на 26 години; Еднократна помощ при раждане: първо дете 500 лв., второ 1000 лв., трето 1500 лв., всяко следващо 200 лв.; Увеличаване размера на еднократната помощ за майки-студентки от 2880 лв. на 6500 лв.; Еднократна помощ от 350 лв. за всички деца от I до IV клас в началото на всяка учебна година; Всички процедури за хора с репродуктивни проблеми напълно безплатно.

За пенсионерите БСП ще гарантира: Преизчисляване на пенсиите; От 1 октомври средната пенсия става 722 лв., таванът на пенсиите се повишава и ще достигне 3400 лв.; Увеличение на добавката от Учителския пенсионен фонд от 0,33% до 0,5% от размера на пенсията; Увеличаване „вдовишките добавки“ на 30% или повече.

Кандидатът за народен представител Богдан Боцев, призова да се гласува с номер 28 в бюлетината, за да бъдат изпълнени всички тези приоритети.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини