Почти без ковид в Пиринско - само един заразен с вируса, в страната са 140

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

140 са новорегистрираните случаи на коронавирус у нас за последното денонощие, показват данните от Единния информационен портал. Починали няма. 

Новите случаи са били установени след направени 1386 теста, т.е. 10% от проверените са се оказали положителни. 71,4% от случаите за деня са при хора, които не са били ваксинирани. В Пиринско има само един новозаразен, в Кюстендилско няма нито един, а в Пернишко са двама. Най-много са в София град - 49.   

Налице са 10 152 активни случаи. През последното денонощие са били поставени 93 дози. Хоспитализираните са 568, в интензивни отделения се намират 31 пациенти с коронавирус.

Новопостъпили в болнично заведение са 10 души, от които 9 не са били ваксинирани. Излекувани през последното денонощие са 53 души.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини