Дара, VenZy и Дара Екимова казват „НЕ“ на кибертормоза с концерт в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Обичаните български изпълнители Дара, VenZy и Дара Екимова пристигат в Благоевград, за да зарадват своите почитатели със специално подготвен концерт. Тази събота от 19.00 часа те ще изпълнят едни от най-големите си хитове на пл. „Георги Измирлиев“, а достъпът е свободен.

Проявата е част от кампанията „Ти знаеш. Ти можеш“, насочена към превенция на кибертормоза и онлайн злоупотребите, разпространението на фалшиви новини и дезинформацията сред младите хора. Проектът се осъществява от фондация „Евроскок“ и е финансиран по Националната програмата за изпълнение на младежки дейности по чл. 10 А от Закона за хазарта за 2022 г., която се управлява от Министерството на младежта и спорта.

С цел достигане до широк кръг млади хора и повишаване на общественото внимание към проблемите, свързани с кибертормоз и злоупотреби онлайн, както и с разпространението на фалшиви новини, Фондацията провежда широкомащабна информационна кампания чрез различни комуникационни канали – радио, онлайн медии, социални мрежи, обучителни и дискусионни модули, концерти.

Посланиците на кампанията „Ти знаеш. Ти можеш“  Дара, VenZy и Дара Екимова ще вземат участие и в планираните по проекта младежки фестивали в София и Враца.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини