БСП откри предизборната си кампания в Пиринско с оптимизъм и увереност в победата

БСП откри предизборната си кампания в Пиринско с оптимизъм и увереност в победата

Корнелия Нинова откри днес предизборната кампания на БСП в Благоевград. Тя бе посрещната с цветя и възгласи „Победа“ в зала „22 септември“, която бе препълнена от активисти и симпатизанти на партията.

„Заставам с чисто лице пред вас, защото каквото обещахме го изпълнихме за краткото време на работа на правителството. Гордея се, че БСП управлява икономическия сектор и получи признание от ЕС, сега каквото и да се говори и да се хвърлят компромати, нямат значение, защото фактите са факти. Показахме,че държавата може да си е на място и ако не беше БСП в това правителство нямаше да има толкова сериозни социални политики като безплатни детски градини, увеличение на средствата за младите, увеличение на пенсиите и още и още.

Резултатите са добри и това ни дава сили, лице и сърце да продължим, каза Корнелия Нинова в словото сни.

„Свалиха ни от власт, защото тръгнахме да разграждаме модела на ГЕРБ. Ние знаем какви са тревогите на хората и имаме решение за проблемите. Първо ще замразим цените, второ ще осигурим компенсации и трето ще увеличим доходите на хората. Ще направим безплатни лекарствата за деца до 14 години и безплатни учебниците до 12 клас", каза още Корнелия. Тя обяви, че след изборите правителство ще има, сега нарочно се говори, че няма да има, за да откажат хората да ходят да гласуват. 

След словото си Нинова представи листата в Пиринско, която тя лично води. А след това връчи партийни книжки на млади хора, които станаха членове на БСП.

Ето и пълната листа на БСП в региона:

  1. Корнелия Нинова
  2. Георги Михайлов
  3. Владимир Пандев
  4. Младен Тимчев
  5. Богдан Боцев
  6. Йорданка Атанасова
  7. Мария Юрганчева
  8. Мая Падарева
  9. Иван Рабаджиев
  10. Людмил Земеделски
  11. Илиян Синадинов
  12. Мария Парангелска
  13. Милан Богдански
  14. Пламен Ботев
  15. Иван Ижбехов
  16. Димитър Малев
  17. Крум Палапуов
  18. Елена Чучулайна
  19. Любка Барусова
  20. Николай Георгиев.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини