Огнена стихия изпепели 6 коли на паркинг пред хотел в Банско, засегнати по-леко са още 3

Снимка: Стопкадър, NOVA tv
Снимка: Стопкадър, NOVA tv

Огнен ад вилня и изпепели коли на паркинг пред хотел в курорта Банско в ранните часове днес. Сигналът за големия пожар е подаден към 04,25 часа на телефон 112. Веднага към мястото на инцидента тръгват два екипа огнеборци от курортния град и от Разлог. Пожарникарите са успели да овладеят огъня сравнително бързо. Пламъците обаче напълно са унищожили 6 автомобила, паркирани пред хотел "Грийн Лайф", който се намира в горната част на Банско - в подножието на Пирин планина.

Други три коли пък са засегнати по-леко от огнените езици, те не са изпепелени и щетите по тях са сравнително леки. Всички моторни превозни средства най-вероятно са на клиенти на хотелския комплекс.

Разследващи работят по случая. Първоначалната версия е, че фаталният за МПС-тата пожар е тръгнал от контейнер за боклук. Пламъците много бързо са достигнали до един от автомобилите, а след това са погълнали всички паркирани наоколо коли.

Най-важното е, че няма пострадали хора, но щетите са значителни, споделиха огнеборци. Проверяват се всички версии, включително и тази за умишлен палеж. Образувано е досъдебно производство под надзора на прокуратурата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини