Есенният панаир радва неврокопчани след 2 г. пауза - пеят Преслава, Анелия и Криско

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев тази година ще се проведе във времето от 12 до 18 септември. Това става след двегодишно прекъсване заради пандемията от КОВИД-19. Отново бившата казарма в града ще приюти хиляди търговци и посетители, за които Община Гоце Делчев е подготвила разнообразна и богата програма. Всяка вечер ще има много музика, а със свои изпълнения ще се представят едни от най-известните и обичани музиканти и певци в страната.

В понеделник, 12.09.2022 г., от 19.30 часа на сцената ще е Оркестър “Боги бенд”, чийто ръководител е Божидар Лефтеров, а ще пее певицата Данна. Във вторник от 19.30 часа ще свирят оркестър „Щуро маке“, с ръководител Здравко Георгиев и солисти Ирина Паскалева и Мариана Георгиева. Специалното участие ще бъде на певицата Лидия.

В сряда от 19.30 часа за доброто настроение на всички ще свири Оркестър “Неврокоп”, с ръководител Петър Воденов и солисти Цветанка Воденова и Георги Жбантов. В четвъртък по същото време е ред на Оркестър “Фолк мания”, с ръководител Георги Попов и със специалното участие на известната певица Преслава.

На следващия ден музикалната програма ще продължи с изпълненията на оркестъра на Панчо Иванов, със солисти Траяна Георгиева,  Наум Странджев и Магдалена Георгиева. Веднага след тях на сцената ще излезе специалният гост-изпълнител Анелия. В събота на сцената ще излезе оркестър “Уникат”, с ръководител Димитър Стефанов и солист Боряна Карпузова, със специалното участие на рап певеца Криско.  

В последния ден на панаира, 18 септември, ще свири оркестър “Класик”, с ръководител Илко Костадинов и солист Любомира Иванова. Както винаги досега, на панаира ще има много забавни игри, люлки, стрелбища, скари и сергии с всякакви кулинарни изкушения и сувенири.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини