Има такъв народ дава старт на предизборната си кампания в Пиринско с вяра в успеха

Станислав Богдански, фото: ИТН
Станислав Богдански, фото: ИТН

ПП „Има такъв народ” ще открие предизборната си кампания в Пиринско в събота, 3 септември. Симпатизанти и кандидат-депутати ще се съберат в 11,00 ч. в Зала “22-ри септември” в Благоевград. Всички наши членове и активисти са мотивирани да дадат всичко от себе си, за да постигнем силен резултат в Първи МИР, заяви Станислав Богдански, който е областен координатор на партията в областта и е трети в листата. От 2015 г. е регионален мениджър в застрахователна компания, има опит и в международната търговия със зърнени култури.  

На събитието ще присъстват и двама експерти на партията – финансистът Любомир Каримански и бившият министър на МРРБ Гроздан Караджов.

Водачът на кандидатската листа за Пиринско - Станислав Балабанов, който е главен секретар на партията и народен представител в 45, 46 и 47 НС, ще представи останалите кандидати за народни представители в областта.

Втори поред в листата е Иван Кючуков. Бивш областен управител на област София и народен представител в 46 НС. Той е инженер със специалност “Двигатели с вътрешно горене”. След висшето си образование завършва академията на General Motors.

На четвърто място е Димитрина Николова, общински координатор в община Струмяни. Изпълнявала е длъжността заместник-кмет на Община Струмяни. Учител по професия с голям опит в социалната сфера и администрацията.

Д-р Гълъбица Спахиева-Мачкова е пета, тя е общински координатор в община Гоце Делчев. Тя е зъболекар ортодонт, който практикува в собствена клиника в гр. София. Завършила българско училище за политика “Димитър Паница”.

Фикрет Алилов Гегов е шести, той е общински координатор в община Хаджидимово, има 20-годишен опит като управител в строителния бизнес.

Георги Бучков е седми, инженер по контрол на качеството в Schneider Electric – компания, занимаваща се с управление на електричеството и автоматизацията. Компанията е първенец в тази сфера и един от най-големите работодатели тази сфера в света. Родом е от град Якоруда.

Осмият Атанас Атанасов е осми, завършил Югозападен университет “Неофит Рилски”, специалност “Национална сигурност”. Той е работил в сферата на туризма.

Шериф Ходжов е девети, завършил средното си образование в Национално училище за фолклорни изкуства „Широка лъка“ в с. Широка лъка, общ.Смолян, обл.Смолян със специалност –“Професионална подготовка-танцьор”. В момента е студент със специалност “История”.

Илиана Маринова е десета, парламентарен сътрудник в 46 НС и един от тримата главни координатори в гр. София. Специалист по икономика и транспорт.

Христинка Иванова е единадесета, народен представител в 47 НС. Бивш заместник-кмет на Община Долна Митрополия. С висше инженерно образование.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини