Кметът на Сатовча даде 10 дни срок за чисти улици и тротоари

Снимка: Община Сатовча
Снимка: Община Сатовча

Най-късно до 9 септември улиците и тротоарите в община Сатовча трябва да са почистени от всякакви материали и отпадъци. Целта е да няма предпоставки за инциденти заради струпани боклуци и частно имущество върху общински площи, защото на 15 септември започва учебната година.

Заповедта за това е на общинския кмет Арбен Мименов. Кметовете на населени места са длъжни да изпратят предупредителни писма до всички, чиито материали и техника задръстват улици и тротоари и са предпоставка за инциденти. И да ги уведомят докога да изчистят всичко.

Управниците да организират освобождаването на уличните платна и тротоарите от складираните върху тях дърва за огрев, оборски тор, строителни материали, трайно неподвижна техника, техника, паркирана неправилно върху тротоари, улици и зелени площи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини