Пирин взе само точка от Хебър в София

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Пирин"

Тимът на „Пирин”-Благоевград стигна само до реми при гостуването си на Хебър (Пазарджик) в среща от 8-ия кръг на Първа лига. Мачът се игра снощи на стадион “Васил Левски” в София. Двете нули останаха непроменени в двубой, в който нямаше някакви кой знае какви футболни достойнства.

Двата отбора не създадоха почти никакви положения и отправиха общо само един точен удар през цялата среща – дело на младото „орле” Иван Тасев. Така крайният резултат отразява показаното на терена от двата състава. С равенството „Пирин” все пак прекъсна серията си от четири поредни загуби, но все още остава без победа от началото на шампионата и има само 3 точки в актива си.  

Това бе първата среща от началото на сезона, в която „орлетата” запазиха вратата си „суха”. В следващия кръг „Пирин” посреща Ботев (Враца). Мачът е в петък, 2 септември, от 18:15 ч.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини