Пирин е опрян до стената, излиза за победа срещу Хебър

Снимка: ФК
Снимка: ФК

Днес от 18:45 ч. тимът на „Пирин”- Благоевград гостува на Хебър в мач от 8-ия кръг на Първа лига. Срещата ще се проведе на стадион “Васил Левски” в София.

В предстоящия двубой “орлетата” ще търсят първа победа за новия сезон. До момента те имат само две точки от две равенства срещу ЦСКА 1948 и „Спартак”-Варна”, а в миналия кръг отстъпиха като домакин на шампиона „Лудогорец” с 0:4.

В последния кръг и новакът в Първа лига „Хебър” загуби с 0:4 при визитата си на „Левски”-София.

Двата отбора имат общо 4 мача в елита. Пирин има три победи, а една среща завърши наравно. Головата разлика от тези двубои е 8:1 в полза на “орлетата”.

“Никой в нашия отбор не си прави илюзията, че ще бъде лесен мач, а напротив. И двата отбора ще търсят победата и очаквам равностоен сблъсък. Както казах и след мача с Лудогорец – надявам се, че вече ще започнем да печелим точки. Има напредък в игровото ни поведение, но е нужно да започнем да печелим точки, за да подобрим положението си в класирането. Трябва да действаме умно и с концентрация. От тактическа гледна точка трябва да сме зрели и да не допускаме грешки. В крайна сметка се надявам, че ще успеем да постигнем целта си”, заяви пред www.fcpirin.com наставникът на Пирин Красимир Петров. Извън групата за предстоящия двубой остава капитанът Николай Бодуров, който продължава да лекува травма.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини