Бeз пазар в Банско на 4 септември заради колоездачно състезание

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Няма да има пазар за промишлени стоки на 4-ти септември, неделя, в град Банско. Кметът на общината Иван Кадев вече издаде заповед за неговата забрана. Той нареди да не се извършва търговска дейност на открито на пазара за промишлени стоки в Банско. Причината за тази заповед е провеждането на Международното колоездачно състезание "По стъпките на римляните".

В юбилейния пети турнир ще се състезават силни отбори от цяла Европа  - Италия, Франция, Испания, Гърция, Полша, Словакия,Чехия, Австрия, Германия, Унгария, Дания, както от САЩ и др.

Състезанието стартира в събота в 15,00 часа в Разлог, трасето минава през Банско и Баня. Ще се направят 8 обиколки с обща дължина 126 км. В неделния ден маршрутът е 143 км и включва Баня, Банско, Добринище и Елешница, а стартът е в 10,00 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини