Баба Мария поведе хорото навръх вековния си юбилей в Железница

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Мария Костова от село Железница отпразнува своя 100-годишен юбилей със скъпи гости и приятели. Столетницата бе изненадана в дома си от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, председателя на Общински съвет Вилимир Александров и кметът на селото Гергана Гиздова. Те й връчиха плакет и красив букет цветя.

Изненадите не спряха дотук. Певческата група от Народно читалище "Васил Коларов 1922", начело на която бе гайдар, също изненадаха баба Мария с красиви песни. А тя показа, че е в кондиция и на 100. Юбилярката поведе смело хорото, на което се хванаха всички гости в чест на възрастната дама. Столетницата покани гостите в дома си, където бе подредила трапеза, на която не липсваше нищо, имаше, разбира се, и ароматна погача, и вкусна торта.

Гостите пожелаха на баба Мария, родена на днешната дата преди 100 години, да бъде здрава и да продължава да има този силен дух, който носи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини