Ще се стига по-лесно с кола до село Дебочица след ремонт на пътя

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Община Благоевград стартира ремонтни дейности на пътя за село Дебочица. След завършването им ще бъде решен основен проблем на жителите на населеното място години наред. Пътят е на земна основа, като състоянието му е допълнително влошено от преминаващи тежкотоварни автомобили за дърводобив.

Ремонтните работи ще обхванат трасе с дължина около 7 км, като на място  ще бъдат положени трошен камък и фрезован асфалт.

„Очакваме от години да се предприемат действия за този участък. Благодарим на кмета Илко Стоянов и кметския наместник Нина Николова, която от скоро е на тази длъжност, но показва грижа към селото и хората тук“, сподели Валя Кьосева от с. Дебочица.

Продължава и ремонтът на пътя за м. Бодрост. Там предстои да бъдат изкърпени всички дупки от 3-ти до 16-и км. Движението на МПС към вилната зона се осъществява нормално, като участъците, които се ремонтират, са обозначени с необходимите знаци.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини