Най-силният мъж на Америка ще е съдия на турнир в Гоце Делчев

Димитър Саватинов с кмета на Гоце Делчев Владимир Москов, снимка: Община Гоце Делчев, архив
Димитър Саватинов с кмета на Гоце Делчев Владимир Москов, снимка: Община Гоце Делчев, архив

Димитър Саватинов, носител на титлата „Най-силен мъж на Америка” за 2014 и 2015 г., ще е съдия на турнира за железни мъже в Гоце Делчев.

14-те най-силни мъже в Европа пристигат на 7 октомври в града под Пирин планина. Те ще се впуснат в битки в кръг от Европейското първенство по силов многобой „Айрън Мен“ 2016 г. за Купа „Димитър Саватинов“.

Старт на надпреварата ще бъде даден в 14,00 часа на 8 октомври. Състезанието е част от кампанията „Силните срещу дрогата“ и се провежда за първи път в Гоце Делчев, където живее най-силният мъж на Америка.

Железните мъже ще влязат в спор за призовите места в престижното първенство.

„Айрън Мен“ в Гоце Делчев обещава много адреналин, демонстрация на сила, забавни зрелища, естетика и красота за зрителите. Саватинов обаче няма да участва в надпреварата, а ще е съдия. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини