Музикалният маратон в Банско продължава с класика

Снимка: Община Банско, архив
Снимка: Община Банско, архив

Фестивалното лято в град Банско продължава с 13-ото издание на „Банско Опера Фест”. След рока в края на миналия месец и джаза в началото на този, то сега е ред на класическата музика. Почитателите на стойностния жанр ще се насладят на два страхотни спектакъла, продукция на Държавна опера-Варна.

Мюзикълът "Брилянтин"/"Grease" от Джим Джейкъбс и Уорън Кейси ще се играе на 26-и август от 20,30 часа на централния площад „Никола Вапцаров”. Следващата вечер по същото време зрителите ще се насладят на операта "Ромео и Жулиета"/"Roméo et Juliette", която ще се представи на същото място по същото време. Входът за ценителите на класическата музика е свободен.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини