Деца и възрастни се забавляваха в Бачиново на Международния ден на младежта

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

С множество спортни инициативи премина Международният ден на младежта в Благоевград. Инструктор Надежда Мишева от Българската спортна федерация по йога показа интересни техники за постигане на хармония.  Десетки дами се включиха в сутрешната тренировка, като не липсваше и мъжко присъствие в йога упражненията.

Спортният ден продължи с интересни игри и спортни забавления  за най-малките. Близо 100 деца се включиха в занимателните игри, за които се погрижи Бранимир Митов от ДТ „Проф. Енчо Халачев“. За всички, които участваха в заниманията на открито, Община Благоевград бе осигурила награди - тениски и шоколади. Участие в игрите взеха и възпитаници от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.

Събитието премина с много емоции, детски усмивки и веселие. Отбелязването на Международния ден на младежта в Благоевград премина под надслов „Спортувай! Това е пътят към успеха!“. Идеята е подрастващите да излязат навън, да се забавляват с приятели и да се откъснат от мобилните устройства.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини