Две разследвания на прокуратурата - за лека телесна повреда в Сандански и незаконен добив на пясък

Две разследвания на прокуратурата - за лека телесна повреда в Сандански и незаконен добив на пясък

Под ръководството на Районна прокуратура-Сандански се води разследване по образувано досъдебно производство след постъпила жалба за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Установено е, че около 22,00 ч. на 02.08.2022 г., на площад „България“ в Сандански, на Г.В. била причинена лека телесна повреда.

Деянието е било извършено на публично място, при демонстрация на безнаказаност и пренебрежение към установените правила и заобикалящи добрите нрави в обществото.

По делото предстои провеждане на разпити на свидетели и назначаване на експертизи.

Районна прокуратура-Петрич, наблюдава досъдебно производство за извършено престъпление - добив на подземни богатства без предоставена концесия.

На 08.08.2022 г. в землището на с. Генерал Тодоров, община Петрич, в района на речното легло на Мелнишка река бил извършен незаконен добив на инертни материали - пясък.

Утре от 07,15 ч. пред сградата на Районна прокуратура-Благоевград ще се проведе брифинг, на който ще се предостави информация, касаеща водените досъдебни производства.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини