Искате ли да пътувате от Хималаите до Патагония? Банско ви кани на три филмови вечери с най-доброто от екстремното кино

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Ако сте любители на приключенски и екстремни филми, Банско ви кани на "Лятна филмомания под звездите“ на 21, 22 и 23 юли.
И тази година киноманите ще могат да се докоснат до най-доброто от световното екстремно, планинарски филми за смелост, приятелство и солидарност, снимани на едни от най-трудно достъпните и отдалечени места на планетата.
 
Всички гости на градчето ще се насладят на филмов маратон в три филмови вечери под звездите и ще могат да се докоснат до най-доброто от световното кино с 8 филма от Австрия, Испания, Словакия, България, Австралия, Полша, Белгия и др. Зрителите ще пътуват от Хималаите до Патагония, от Алпите до река Ганг в Индия, ще видят и 5 коренни жени от Боливия и тяхната мечта да изкачат най-високата планина в Южна Америка, ще разберат колко са свещени планините за непалците и възможно ли е да се спуснеш със ски от осемхилядник.
 
Лентите в програмата на „Лятна филмомания под звездите 2022″ представят още много уникални кадри и герои - най-известните приключенци в света.
 
Прожекциите стартират в 21.00 часа на площад „Никола Вапцаров“, град Банско. Входът е свободен.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини