Плажно време, жега с до 37 градуса, търсете сенките

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес времето ще е горещо. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места, главно в североизточните и планинските райони ще превали, възможно е и да прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад, в източните райони от юг-югоизток. Максималните температури ще са предимно между 32° и 37°, в София - около 32°.

В планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста облачност. Само на отделни места ще превали, възможно е и да прегърми. Ще духа слаб северозападен вятър, който вечерта ще се усили до умерен. Максималната температура на 1200 метра ще е около 26°, на 2000 метра - около 18°.

По Черноморието ще е предимно слънчево, след обяд по северното крайбрежие с временни увеличения на облачността, но вероятността за валеж е много малка. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 28-31°. Температурата на морската вода е 23-25°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини