Три от три! „Ревизор” на ДТ „Проф. Енчо Халачев”-Благоевград покори и Созопол, куп награди за актьорите

Три от три! „Ревизор” на ДТ „Проф. Енчо Халачев”-Благоевград покори и Созопол, куп награди за актьорите

Постановката „Ревизор” на Театрална школа „Ер малък” към ДТ „Проф. Енчо Халачев”-Благоевград впечатли и зрители, и жури в Созопол. И за трети пореден път заслужи куп отличия.

Представлението покори върха на фестивала „Музите” в морския курорт. Наградата за най-добър спектакъл бе връчена на младите и много талантливи актьори.

С „Ревизор” благоевградският частен театър взе първите места и на фестивала на сдружението на софийските читалища „Славянска беседа”, и на фестивала „Талантино” в областния център на Пиринско.

Четири са индивидуалните награди за участниците в постановката - за главни мъжка и женска роля, за поддържащи мъжка и женска роля.

Специални отличия получиха и Бранимир Митов – основател и мениджър на ДТ „Проф. Енчо Халачев”, и Гергана Митова – директор на театъра. Те са наградени за особен принос за изграждането и формирането на културната ни идентичност чрез театралното изкуство.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини