Спринтьорка от Симитли ще се бори за медал на Балканския шампионат

Снимка: Община Симитли, архив
Снимка: Община Симитли, архив

Пореден повод за гордост имат жителите на община Симитли. Състезателката по лека атлетика Венеса Ханджийска и още 17 спортисти ще представляват България на Балканския шампионат по лека атлетика за юноши и девойки до 20 години.

Надпреварата е на 16 и 17 юли в Денизли (Турция). Родната състезателка ще стартира на 200 метра и ще се бори за призовите места в силна конкуренция с представители на другите нации. .

Венеса Ханджийска прди дни стана национален шампион на 200 метра в Националния шампионат за юноши и девойки под 20 години, който се проведе на Националния стадион "Васил Левски".

Отличните резултати на Венеса се дължат на перфектната й подготовка и на нейния треньор Йордан Янев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини