Става все по-топло, температурите тръгват нагоре

Става все по-топло, температурите тръгват нагоре

Днес времето ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има след обяд над североизточните райони и планините, но вероятността за валеж е малка. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 23° и 28°, в София 23°.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валеж е малка. Ще духа умерен, по билата и временно силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 17°, на 2000 метра - около 9°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време, след обяд с временни увеличения на облачността, но вероятността за валеж е малка. Ще духа умерен северозападен вятър. Максимални температури: 26°-28°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини