Книжки самоходки усмихнаха десетки деца в парка на Благоевград

Книжки самоходки усмихнаха десетки деца в парка на Благоевград

Лятната читалня „Книжки самоходки“ на Регионална библиотека "Димитър Талев"-Благоевград отново вдъхнови десетки деца в Градския парк и предизвика най-красивите им усмивки. Инициативата, която се провежда за втора поредна година, радва не само от хлапетата, но и техните родители, баби и дядовци. 

Изненадата за малчуганите днес бе един много обичан герой, който "пристигна" чак от арабските народни приказки - Аладин. Той не бе забравил и своята вълшебна лампа, за да изпълни всички желания на децата. 10-годишният Иван Аладжов от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ веднага привлече погледите на хлапетата, които се снимаха с него.

Специални гости на атрактивното събитие бяха децата от група "Усмивка" на Детска градина "Вечерница". Те и тяхната преподавателка Христина Маркова изнесоха впечатляващ музикално-поетичен спектакъл с много стихотворения, песни и кратка театрална постановка. Любими книжки четоха и възпитаниците на частната занималня "ISA".

Деца и възрастни увериха, че с нетърпение ще чакат следващия петък, за да бъдат пак част от лятната читалня "Книжки самоходки" на Регионална библиотека "Димитър Талев". 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини