Полицаи изгориха над 100 корена канабис край Самуилово

Снимка: МВР, архив
Снимка: МВР, архив

Служители на РУ-Петрич откриха голяма канабисова нива при операция по противодействието на престъпленията с наркотични вещества, извършена вчера.

При проверка в местността Дреновица край село Самуилово, в горски участък са намерени засадени 105 зелени растения с височина от 40 до 80 сантиметра. При направения полеви тест те са реагирали положително на канабис.

В присъствието на комисия растенията са изкоренени и унищожени на място чрез изгаряне. Случаят е докладван в прокуратурата, а в полицейското управление е образувано досъдебно производство. Органите на реда работят по установяването на стопанина на нивата с наркотичното растение.  

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини