Гърци питат: Кога в България ще пуснат по бензиностанциите гориво с отстъпка

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Кога в българските бензиностанции ще може да се зарежда гориво с отстъпка, е въпросът, задаван най-често на българските туристи от жителите на гръцкия град Комотини. Там вече са разбрали за гласуваната в българския парламент отстъпка от 25 стотинки за зареден литър гориво, пише 24 часа.

"Преди активния туристически сезон често пресичах границата, за да напълня догоре резервоара на бензиностанциите след ГКПП "Маказа - Нимфея", твърди Нико Аргирис от Комотини. Той допълва, че заради опашките на пункта по-рядко пътува за гориво до България. Прави го късно вечер, когато трафикът през границата е слаб.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини