Силна буря затвори улици в Сандански, спря тока на много места в Мелник

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Силната буря, която се разрази късно снощи в Сандански, е съборила дървета по пътните платна на улици в града. Блокиран е част от околовръстния път в района след езерото.

Пътят за село Лиляново и местност Попина лъка също е бил блокиран, но към момента е разчистен и проходим. На много места в град Мелник е спряно електроподаването вследствие на силната буря.

Екипи на община Сандански, Районно управление на полицията и противопожарната служба работиха по отстраняването на падналите дървета и щетите от бурята. От общината призовават гражданите да шофират с повишено внимание и да използват алтернативни маршрути.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини