Общините Струмяни и Берово с общ щанд на престижен форум в Пловдив

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни

Община Струмяни и община Берово, Република Северна Македония, заедно презентират своите възможности в областта на социалните услуги и на туризма. Те участват в десетия юбилеен Европейския форум на субектите на социалната и солидарна икономика, който се провежда в Пловдив.

Събитието се организира от Националния съюз на трудово-производителните кооперации и Министерството на труда и социалната политика. Свой щанд на Изложението в палата № 11 на „Международен панаир има и община Струмяни, представлявана от кмета на общината - Емил Илиев, и от зам.-кмета по хуманитарните дейности - Фиданка Котева

Участието на община Струмяни е съвместно с община Берово и нейните представители Звонко Пекевски – кмет, и Наташа Каламадевска – служител. Посетителите проявиха голям интерес към щанда на Община Струмяни и община Берово.

Двете общини са в очакване на развитие на най-важния за тях въпрос – отварянето на границата край село Клепало, което ще помогне за икономическото развитие на пограничните райони.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини