Връчват дипломите на випускниците от Правно-историческия факултет

Снимка: ЮЗУ
Снимка: ЮЗУ

На 17 юни 2022 г. (петък) от 11:00 ч. в Аулата на Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведе тържествена церемония по случай връчването на дипломите на випуските 2018/2019 г., 2019/2020 г. и 2020/2021 г. от Правно-историческия факултет.

Дипломи ще получат абсолвенти от специалностите „Право”, „Международни отношения”, „Публична администрация”, „Национална сигурност“, „Връзки с обществеността”, „История”, „Архивистика и информационна сигурност“ и „История и археология“.

Дипломите на отличниците ще връчи проф. д-р Ангел Димитров – дипломат от кариерата, първи извънреден и пълномощен посланик на България в Скопие и съпредседател на Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по историческите и образователни въпроси на България и Северна Македония. По традиция те ще получат и плакет от ректора на Югозападния университет проф. д-р Борислав Юруков за показаните високи резултати в процеса на своето обучение.

Както всяка година, в рамките на тържеството по случай дипломирането, ще присъстват представители на обществеността, съда, прокуратурата, следствието и органите на обществения ред, както и на културни, образователни и бизнес организации от града и региона.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини