С мило тържество Детска градина "Пролет" в Гоце Делчев отбеляза рожден ден

С мило тържество Детска градина

60 годишен юбилей отбеляза днес Детска ясла „Пролет" в гр. Гоце Делчев. На тържеството присъства кметът Владимир Москов, заместник-кметът Саид Иброш, както и бивши ръководители и служители на детската ясла. На прекрасно тържество малките възпитаници на яслата показаха какво са научили и създадоха много радост на присъстващите гости. Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов поздрави директора на детската ясла Мария Тангълова и всички работещи в нея за всеотдайните грижи, които полагат за най-малките жители на Гоце Делчев. Той отправи благодарност и към всички, които през тези 60 години са работили в детското заведение – директори, медицински и педагогически персонал, служители в кухнята и по поддръжката.

По проект на програма „Красива България", съвсем скоро ще започне ремонт на детската ясла – сградата ще бъде изцяло санирана и напълно обновената. „Така, най-малките жители на нашия град ще могат есента да влязат в една напълно ремонтирана сграда и да се радват на още по-добра грижа", каза кметът Владимир Москов по време на тържеството. Проектът по програма „Красива България" е на стойност 240 000 лв. и половината от неговото финансиране е осигурено от община Гоце Делчев.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини