Игри, занимания и забавления в Деня на детето в Разлог и за малки, и за големи

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

В Деня на детото – 1 юни, в град Разлог ще е интересно и празнично. Общината и Народно читалище „15 септември 1903-1909 г.” гарантрат много усмивки, изненади и красота и за малки, и за големи на централния площад.

Шоуто под надслов „Подарявам ти усмивка. Предай нататък” ще започне в 17,30 часа с музикално-танцова програма на талантливите деца от Обединено детско заведение „Радост”.

След това започват спортните игри за деца и възрастни, много креативни и вдъхновяващи занимания, както и забавления за всички. Няма да мине и без традиционната томбола, като са осигурени достатъчно награди за хлапетата.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини