Един различен ден за тийнейджърите в Благоевград - фестивал с вълнуващи срещи и вдъхновяващ концерт

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Страхотен празник за тийнейджърите в Благоевград бе вчерашният ден. Въпреки дъжда, който съпроводи фестивала „Teen Boom Fest”, никой не загуби усмивката и доброто си настроение. Едни от най-обичаните и последвани инфлуенсъри, тиктокъри, блогъри, актьори, музиканти пристигнаха в областния център, за да предадат посланието на феста. Той бе открит от зам.-министъра на младежта и спорта Диана Иванова.

Каузата на фестивала е да се каже по достъпен начин на младежите чрез техните инфлуенсъри "НЕ на наркотиците! НЕ на алкохола! НЕ на агрвсията!"..

Инфлуенсърите, които участваха, са с над 300 000 последователи в социалните мрежи.  Това е една огромна маса млади хора, която се влияе и подражава на своите идоли в интернет.

Фестивалът премина в два модула. Първата част бяха фен срещите на площад „Георги Измирлиев“. Вълнуващите срещи с Мъци, Йоан-Петър,Presinka,BlackGogo, Kumbata, Megsun, K.LINA, Linsho, Just Boomy, Kibritq, Светлозара, Alper Chochev и актьора Ивайло Захариев се проведоха в специално обособени шатри във фен зона. Вторият модул започна в 19.30 часа с концерт, на който на сцената се чуха най-големите хитове на музикалната и усмихната Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимовa. Концертът се превърна в истински празник на модерната музика, младежите не спряха да аплодират изпълнителите. А сред тях бяха и местните талантливи деца от Музикално училище Presto, Танцово студио Deja Vu и Вокално студио „Фа диез“.

Заместник-министърът на младежта и спорта Даниела Иванова и кметът Илко Стоянов подкрепиха децата и младежите на Благоевград в първото издание на „TEEN BOOM FEST” в областния център. Кметът се срещна с участниците във фестивала и разговаря с Алпер Чочев пред официалните медийни партньори на събитието - The Voice. Той не скри вълнението си от пълния площад с публика и заяви, че се надява фестивалът да се превърне в традиционен за града ни. Много емоции, усмивки и вълнение предизвика „TEEN BOOM FEST”. Хиляди жители и гости се насладиха на това музикално и вълнуващо събитие.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини