Таекуондистите от Банско спечелиха 4 медала на държавното първенство

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Четири медала за Таекундо клуб "Хоук-Банско‘‘ на Държавното първенство по таекуон-до. Състезанието се проведе в Панагюрище и бе част от календара на федерацията, с който се избират националните състезатели в дисциплините спаринг и силов тест. В турнира се включиха 21 клуба от страната със състезатели във всички възрасти. Клуб ‘‘Хоук-Банско‘‘ участва с четири състезатели, които спечелиха четири медала.

Катрин Гемков се класира на първо място в спаринг жени до 67 кг и на трето място на силов тест за жени. Силви Мехомийска е на второ място в спаринг жени до 62 кг. Иван Чеканаров взе сребърен медал на спаринг при юноши младша възраст до 65 кг.

Другият състезател от клуба, който взе участие, е Мартин Димитров. Той постигна една победа, но има и една загуба, поради което остана извън разпределението на медалите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини