Талантливи млади артисти от Благоевград ще се изявят на сцената на TEEN BOOM FEST’2022

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Само седмица остана до най-очакваното и зареждащо събитие за това лято. Обичаният  фестивал TEEN BOOM FEST идва с незабравими тийн срещи и грандиозен концерт в Благоевград. Датата е 28 май /събота/, мястото е пл. ”Георги Измирлиев”, входът е свободен, шоуто започва в 16.00 часа.

Наред с популярните и утвърдени имена, включени в програмата, за доброто настроение на всички гости на Фестивала ще се погрижат и три талантливи формации от Благоевград, които винаги  дават повод за гордост и усмивки със своите възможности. Първи на престижната сцена на TEEN BOOM FEST ще се изявят музикантите от Вокално студио „Фа диез“, с вокален педагог Христина Палева. Те са подбрали страхотни изпълнения и вече нямат търпение да се срещнат с феновете от своя роден град.

С много еуфория и професионални танцови провокации ще ни зарадват младежите на Денс Студио „Дежа Вю”. Техни ръководители са Десислава Камчева и Ани Хачатрян, а великолепната хореография, упражнявана специално за събитието, няма да ви остави безразлични. 

Сърцата на публиката ще разтуптят и даровитите младежи от Presto Music School, защото срещите с тях винаги се превръщат в празник на музиката и таланта.

Публиката на TEEN BOOM FEST’2022 ще пее в един глас най-големите хитове  на музикалната фурия Дарина Йотова - Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимова.

Във фен зоната ще ви очакват Мъци, Йоан-Петър, Presinka , BlackGogo, Kumbata , Alper Chochev , Megsun, Just Boomy.  В Благоевград ще бъде и харизматичният актьор Ивайло Захариев, а най-готините водещи, любимата двойка на малки и големи  - Артьом Анатолиевич -ARti и прелестната Кристина Дончева /Kristina Doncheva ще прикове вниманието ви с много забавления и щуротии, които са намислили специално за публиката на Благоевград.  

Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри,  блогъри, музиканти, спортисти и актьори. Състои се от два модула – „Фен среща” и Концерт.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. Зад гърба си има две успешни години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници, което го превърна в Платформа –магнит за младото поколение между 8-25г и техните семейства.

TEEN BOOM TOUR’22 се реализира  от „ФЕСТИВАЛ БГ” с партньорството на Община Благоевград, CreateX, White water, с подкрепата на Министерството на младежта и спорта. Ексклузивен  медиен партньор на събитието е THE VOICE BULGARIA.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини