Търсят строител на модерна спортна зала в Брезница

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Община Гоце Делчев обяви обществена поръчка за избор на изпълнител на модерна спортна зала в най-голямото село в общината - Брезница.

Преди десетина дни правителството отпусна целеви средства за изграждане на закрит физкултурен салон в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий". Стойността на изграждането на новото спортно съоръжение е 300 000 лева, които са осигурени допълнително към общинския бюджет. Решението е прието и разписано от министъра на финансите Владислав Горанов съгласно Закона за публичните финанси и постановление, което МС прие през август за одобряване на допълнителни трансфери към общинските бюджети за 2016 година.

Физкултурният салон е предвиден като самостоятелно тяло отделено от съществуващата училищна сграда. Спортната зала ще бъде с височина 5,65 м, за да се даде възможност да се практикуват повече видове спорт. Предвиден е склад за спортните уреди. Разработени са съблекални с душ и тоалетни за момчета и момичета, които са в сградата на училището и ще се изпълняват на следващ етап от строителството.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини