Пиян шофьор, спипан в Ново Делчево, отърва затвора

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Благоевградският окръжен съд потвърди изцяло присъда на Районен съд- Сандански, с която И. Х. Б.  е признат за виновен. Той шофирал МПС на 10.02.2019 г. Вечерта към 19:48 часа в санданското село Ново Делчево е спрян от полицаи, установено е, че кара колата с концентрация на алкохол от 1,70 промила.

С решението на окръжните магистрати е потвърдено и наложеното наказание на подсъдимия - „Лишаване от свобода" за срок от 8 месеца с изпитателен срок от 3 години, „Глоба" в размер на 200 лева.  Освен това подсъдимият е  лишен от право да управлява моторно превозно средство за срок от 8 месеца.

Решението на окръжните магистрати е окончателно и не подлежи на жалба или протест.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини