4-годишно дете пострада при катастрофа на кръстовище в Сандански

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Малко дете пострада при катастрофа в Сандански. Инцидентът е станал на 19 май около 09:00 часа на кръстовище между ул. „Първи май“ и ул. „Малешевска“.

Лек автомобил „Ситроен“ с 51-годишен водач от с. Кулата, община Петрич, е отнел предимството на лек автомобил „Мерцедес“  с 29-годишна водачка от Сандански и е допуснал ПТП.

При удара е пострадало 4-годишно момиченце, което е пътувало в детска обезопасителна система в лекия автомобил „Мерцедес“. То е получило контузия в областта на дясното око и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. ИЗЕТ МУРАДОВ
    СЕКТОРНИЯ НА КРИМИНАЛНА БЛАГОЕВГРАД ВАСИЛ ДЖИЗОВ ПИЯДЕТО ИЗДАЛ ЗАПОВЕД ДА ХВЪРЛЯТ КАНАБИСА КОЙТО Е НАМЕРЕН В РАЗЛОГ.
  2. ДО: ВАСИЛ ДЖИЗОВ
    ОЧАКВАЙТЕ: СЕКТОРНИЯ НА КРИМИНАЛНА БЛАГОЕВГРАД ВАСИЛ ДЖИЗОВ ПИЯДЕТО ИЗДАЛ ЗАПОВЕД ДА ХВЪРЛЯТ ЗАЛОВЕНИЯ КАНАБИС В РАЗЛОГ В ДЕРЕТО И ДА СКРИЕ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини