Пак проблеми на улица Мелник заради некачествен ремонт на частна фирма

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Жители на улица „Мелник” в Благоевград подават множество сигнали в Община Благоевград. Хората се жалват от некачествено изпълнение на строително-монтажните работи по улицата в областния център на Пиринско от страна на фирмата-изпълнител. Обектът е заложен в Инвестиционната програма на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД-Благоевград.

Дейностите обаче са извършени след сключен договор между водното дружество и фирма „Монолитстрой - Чорбаджийски, Байкушев“ ООД, който е от 12.08.2020 г. По това време управител на ВиК е инж. Росица Димитрова. Частната фирма е направила реконструкция на канализацията по улица „Мелник“. „Оставили са си ръцете”, коментират обаче потърпевши.

Оказа се, че наклонът на улицата не е направен така, както трябва. Това пречи на водата при дъждове да се оттича в шахтите и се получават огромни локви. Има проблеми и с асфалтовата настилка, която е положена от частното дружество. Не са си почистили след ремонта и част от шахтите са затлачени заради този пропуск.   

От Община Благоевград уточняват, че не носят отговорност за качеството на ремонтните работи, както и за евентуалните последствия от тях.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини