Куп звезди идват в Благоевград за най-обичания фестивал от младежите

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Обратното броене започна! Teen Boom Fest ’22 идва в Благоевград на 28 май. Емоционално зареденият, музикално провокиращ и социално ангажиращ фестивал застава на стартовата линия и дава начало на своето трето издание от Благоевград. Пространствата около площад „Георги Измирлиев” ще съберат на едно място най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри, музиканти, спортисти и актьори от екрана и социалните мрежи. В ролята на водещи ще видите звездното семейство Артьом Анатолиевич - ARTi и гласовитата красавица Кристина Дончева /Kristina Doncheva/. Входът е свободен и всички сa поканени!

Началото ще бъде поставено в 16.00 часа с вълнуващи фен срещи с популярните инфлуенсъри-влогърът Мъци, който ще презентира и първата си книга „Лисица” и TikTok сензациите Йоан-Петър, Presinka, BlackGogo, Светлозара. Заедно с тях ще бъдат още създателят на едни от най-смешните клипчета в Интернет - Kumbata, усмихнатите Megsun, К.LINA , Linsho, Just Boomy, Kibritq. Там ще са и Alper Chochev, който има 100 000 абоната в YouTube, а отделни негови епизоди имат по 200 000 гледания. Сред специалните гости е харизматичният актьор Ивайло Захариев.

От 19.30 часа сцената на TEEN BOOM FEST’22 ще се наелектризира с най-големите хитове на музикалната фурия Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимовa. Концертът ще се превърне в истински празник на модерната музика, затова не го пропускайте.

Една от водещите мисии на TEEN BOOM FEST е социалната отговорност към младото поколение – превенция на опасностите, които ги заобикалят - употребата на наркотични вещества, педофилия и опасни игри в социалните мрежи, насилие и други. Това е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. Зад гърба си има две успешни години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници, което превърна фестивала в Платформа – магнит за младото поколение между 8 и 25 години и техните семейства.

TEEN BOOM TOUR се реализира от ‘ФЕСТИВАЛ БГ”, с партньорството на Община Благоевград, КФМ, CreateX, White water. Инициативата се подкрепя от Министерството на младежта и спорта. Ексклузивен медиен партньор е THE VOICE BULGARIA.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини