Преподавателка от Благоевград разкри ползите от следването в НСА пред ученици в елитни гимназии

Преподавателка от Благоевград разкри ползите от следването в НСА пред ученици в елитни гимназии

Преподаватели от Националната спортна академия „Васил Левски” представиха възможностите за обучение и реализация пред млади хора в Благоевград. Доцент Стефка Джобова и главен асистент Десислава Илиева разговаряха с учениците от Езиковата гимназия „Акад. Людмил Стоянов”, Природо-математическата гимназия „Акад. Сергей Корольов” и Националната хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий”.

В навечерието на канидатстудентската кампания двете преподавателки споделиха пред бъдещите абитуриенти каква перспектива за развитие им осигурява НСА.

Главен асистент Десислава Илиева е от Благоевград, тя е преподовател по спортен мениджмънт. Освен това преподава и на нашия съгражданин и претендент за шеф на БФС Димитър Бербатов. Тя е и председател на Българската асоциация „Спорт за всички” в спортното министертво.     

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини