Великденски събор с много песни, танци и забавления за малки и големи в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Голям великденски събор ще се проведе на втория ден на Великден – 25 април, в град Разлог. Началото е в 11,30 часа, а организаторите Община Разлог и Народно читалище „15 сптември 1903-1909 г.” обещават куп изненади и забавления и за малки, и за големи.

С 1000 великденски яйца ще се направи красивата разложка запеска /шевица/ под надслов „Лалета”. Всеки гост на празненството ще може да получи ценни уроци от местните жени по плетене, бродерия и шиене. Ще се правят и много празнични сувенири.

За децата ще има две работилници – „С игрите на дядо и баба” и „Боядисвачница на яйца и сладко хапване на козунак”. В тях малките посетители ще творят, пеят и играят, а и ще похапнат.

Разбира се, че с предимство ще са музиката, песните и танците, които от сърце и душа ще представят изпълнителите от творческите състави към читалището в града. Всеки, който иска до попее, да поиграе и да се повесели, е добре дошъл на събора в Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини