Започна кампания в Благоевград за подкрепа на семейства в нужда за Великден

Започна кампания в Благоевград за подкрепа на семейства в нужда за Великден

Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ)-Благоевград, съвместно с Православния информационен център в Благоевград, стартира кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда. Акцията е под мотото: "Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!" и стартира вчера. Кампанията ще продължи до 21-ви април.

Могат да се даряват пакетирани, сухи хранителни продукти в срок на годност - ориз, брашно, олио, захар, макаронени изделия, консерви, вафли, шоколади, козунаци като великденска изненада и др. Продуктите се събират в Православния информационен център, ул. "Тракия" 3 (срещу РУО Благоевград), както и в църквата „Св.Николай“ в квартал „Грамада”.

Продуктите ще бъдат разпределени и предадени на семейства в нужда от Благоевград и семейства на наркозависими. Надяваме се заедно и тази година да успеем да направим Великден още по-светъл празник за семействата, които имат нужда.

Информация за кампанията може да се получи на телефони: 073/830711 - ОбСНВ Благоевград, както и 073/833337 - Православен информационен център.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини