Нови цветни алеи засадиха деца и учители в Струмяни, Микрево и Илинденци

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни

Красиви цветя засадиха малчугани и преподаватели от Детска градина „Патиланци” в Струмяни, Микрево и Илинденци. Двоен бе поводът за тази инициатива – празникът на общината и Седмицата на гората.

Децата, заедно със своите родители и учители, засадиха красиви и пъстри пролетни цветя. С много усърдие и голям ентусиазъм те сътвориха истинска феерия от цветове в своите градинки, като оформиха красиви цветни алеи. Инициативата имаше за цел да научи децата да обичат и да пазят природата.

„Поздравления за всички, които се включиха в инициативата! Бъдете здрави, все така трудолюбиви и всеотдайни във всичко, което правите и сбъдвайте с лекота мечтите си!”, това пожелаха от Община Струмяни на децата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини