Ученик от Белица спечели първо място на състезание по английски език

Снимка: Община Белица
Снимка: Община Белица

Хамид Мехмед Мехмед, ученик от СУ "Св. св. Кирил и Методий" в Белица, се представи отлично на националното състезание по правопис на английски език „Spelling bee”.

На проведения регионален кръг шестокласникът спечели призовото първо място и златен медал. Възпитаникът на училището в град Белица ще представи региона на националното състезание по правопис на английски език „Spelling bee” през април в София. Айше Колашова е учителката му по английски език, на която ученикът дължи отличната си подготовка.

„Spelling Bee” е традиционно американско състезание, в което участниците спелуват (от англ. spelling), т.е. произнасят буква по буква различни думи на английски език. Състезанието повишава интереса на учениците към изучаването на английския език и подобрява знанията им чрез забавни и интерактивни дейности. „Spelling Bee” се провежда в България вече 12 години.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини