Вдигнаха предпазна ограда край детски кът в парка на Сандански

Вдигнаха предпазна ограда край детски кът в парка на Сандански

Дървена ограда бе построена край една от детските площадки в парк „Свети Врач” в град Сандански. Тя е вдигната, за да предпази децата, които играят в къта, от прпеминаващата наблизо река Санданска Бистрица.

По този начин се гарантира сигурността на хлапетата и спокойствието на техните родители. Затова бяха заделени финансови средства за построяването на предпазната ограда. Въпросната детска площадка е една от най-посещаваните от децата и родителите им.

Новата преграда е поставена в непосредствена близост до коритото на река Санданска Бистрица, за да гарантира безопасностната игра на малчуганите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини