Кукленият театър играе две интересни представления този уикенд

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

 Общински куклен театър – Благоевград ще представи в събота от 11.00 часа постановката "Вълшебното огледало". Представлението е сценичен разказ за група деца и тяхното поведение в контекста на съвсем естествен детски живот на улицата или в квартала. Но дали техните игри, закачки или породилите се конфликти помежду им прерастващи в по-сложни взаимоотношения са допустими, ще оставим да анализирате и оцените самите Вие. Чудесно, много детско, закачливо и емоционално представление!

Текстът  и постановката са на Кирякос Аргиропулос, сценографията и куклите са дело на Жени Лачева, музиката е на Георги Красимиров – Герасим. Героите ще превъплътят артистите Виктор Кападжиев, Наталия Петкова, Дияна Георгиева и Иван Тодоров.

В неделя, 13 март, от 11.00 часа ще бъде пресъздадена „Малката самовила“, спектакълът е с номинация за ИКАР 2022. Можете да дадете своя вот на посочения линк в раздел „Куклен спектакъл”: https://bit.ly/3Ia7L04. Билети могат да бъдат закупени на касите на театъра в бившия младежки дом, както и да се направят и резервации на телефони: 0878 881 793 и 0877 600 180.

Сезон 2021/2022 на “Общински куклен театър - Благоевград” се реализира с подкрепата на Едногодишна програма за подкрепа на частни и професионални организации в областта на изкуствата на Национален фонд "Култура".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини