Европейският съюз в критична ситуация

Европейският съюз в критична ситуация

     Канцлерът на  Германия Ангела Меркел днес заяви : „ Европейския съюз се намира в критична ситуация и проблемите не могат да бъдат решени от резултатите в една среща”- предава Reuters. Това тя каза при пристигането си на срещата на представителите от ЕС в Братислава . Срещата е насочена към намиране на възможности за развитие след решението на Великобритания да се оттегли от Европейския съюз.

   „Смисълът не е просто да се изчака решението на европейските проблеми въз основа на срещата на върха в момента, защото сме в критична ситуация, а по-скоро да се покаже чрез действията ни, че можем да бъдем по-добре от преди”- отбеляза Меркел.

    Малко по- рано Меркел пообеща, че ще направи всичко възможно да не допусне реализацията на заявленията на политиците – популисти  по отношение на бъдещето на Евросъюза .

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини