Отличиха талантливи деца от цялата страна в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Приключи конкурсът за традиционна мартеница и пролетно пано, организиран от Община Разлог и Исторически музей – Разлог. В него се включиха над 200 участници от цялата страна, които показаха своя талант и вдъхновение за направата на творбите си.

Жури, в състав учители, музейни работници и творци, оцени и класира 16 творби в различни категории.

Днес на официална церемония в двора на музея бяха наградени част от победителите в конкурса. Кметът на Община Разлог – инж. Красимир Герчев, връчи грамоти и награди на отличените участници.

„Талантливите деца са богатството на България. Изключително съм горда и щастлива, че от местен конкурсът се превърна в национален. Благодаря на всички участници, както и на техните ръководители за проявеното творчество. За пореден път Община Разлог подкрепи тази инициатива и насърчи децата да развият своето творчество и да покажат таланта си“, каза Христина Манова – директор на Исторически музей – Разлог.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини